HOTEL I SADRŽAJI

logo

Hotel President
BG Sportski centar Kovilovo
Zrenjaninski put 170
11211 Beograd
Tel. + 381 11 2075 200
Fax. + 381 11 2075 260
E-mail:hotel@president-belgrade.rs
Web: http://www.president-belgrade.rs

Sobni servis je na usluzi 24 časa, a gostima se nude i usluge hemijskog čišćenja i pranja. U holu hotela se nalazi prodavnica, kao i biznis centar za sve poslovne potrebe gostiju.

U elegantnom restoranu sa letnjom terasom, Hotel priprema bife doručak i ručak i večeru a la carte, sa menjijem prilagodjenim željama nasih gostiju. Aperitiv bar tokom celog dana nudi raznovrstan izbor osvežavajućih domaćih i stranih pića. A ako ste na strelištu, možete se osvežiti u Kafe Bregavi.Kongresni centar u okviru Hotela President raspolaže sa multifunkcionalnom salom za sastanke, konferencije, seminare i prijeme, kapaciteta do 250 osoba. Elegantni restoran Kristalna dvorana je osmišljen da prati sva dogadjanja koja se održavaju u Kongresnoj dvorani, ali je ujedno idealan i za svadbene svečanosti i VIP proslave.

Hotel nudi i posebne pogodnosti za sportski i lovni turizam:

- Na 26 hektara oplemenjinih travnjacima, parkom i cvetnim lejama, nalaze se i sportska hala sa četiri terena za male sportove, fitness centrom, saunom i pratećim sadržajima, otvoreni sportski tereni sa podlogom od tartana i veštačke trave i dva travnata fudbalska terena sa noćnim osvetljenjem, prvoklasno strelište za leteće mete, otvoreni bazen sa snek barom, atraktivni uređeni prostor za piknik, boksovi za lovačke pse.

DOBRODOŠLI !